Jobba hos oss

Vi söker dig som vill jobba som timanställd bussförare!

Vi söker dig som gillar service, tar ansvar och får våra resenärer att känna sig trygga! Uddevalla Omnibus har försvarat vårt största trafikavtal och kommer att köra stadstrafiken i tio år framöver. Vi söker dig som vill hänga med på resan in i framtiden!

Våra förväntningar på dig

Vi söker dig som har busskörkort och ykb och möter våra resenärer med ett leende. Vi erbjuder våra kunder resmöjligheter när de vill åka till jobb, skola eller fritidsaktiviteter, detta betyder att du som bussförare behöver vara beredd att jobba varierande tider under nästa hela dygnet och på helger. Du är vårt ansikte utåt, därför är det en förutsättning att du tycker om att ha människor omkring dig och att du tar eget ansvar för arbetet. Du behöver ha förmåga att hantera stress och möta människor i olika situationer. Naturligtvis kör du på ett sätt som får våra resenärer att vilja åka med oss igen.

Vad vi erbjuder

Vi ger dig två veckors betald introduktion för att du skall lära känna oss, våra fordon och linjer och bli en trygg bussförare. Självklart har vi kollektivavtal och friskvårdsbidrag. Vi söker efter dig som vill jobba som timanställd hos oss. Stadstrafiken är basen för vårat bolag, men vi kör även landsbygds-, skoltrafik, tågersättning med mera som ger dig möjligheten till ett omväxlande arbete.

Har vi fångat ditt intresse?

Det hoppas vi, ansök snarast genom att skicka e-post till lars.andersson@uddevalla-omnibus.se. Vid anställning skall utdrag ur belastningsregistret uppvisas, begär ett sådant utdrag från polisen på deras hemsida redan nu! Har du frågor är du välkommen att kontakta Lars Andersson på telefon 010-5572154 eller per e-post lars.andersson@uddevalla-omnibus.se .

Skicka din ansökan till lars.andersson@uddevalla-omnibus.se 

 

Spontanansökningar

Är du intresserad av att jobba hos oss på Uddevalla Omnibus?

Oavsett om du vill blir förare, mekaniker eller trafikplanerare kan du alltid skicka en spontanansökan till jonathan.henriksson@uddevalla-omnibus.se eller ring 010-5572 153 även om vi inte har någon tjänst utlyst för stunden!

I dagsläget utgår våra förare från Uddevalla, Rotviksbro och Grundsund. Administrations- och verkstadpersonalen är baserade i Uddevalla.

Bli bussförare hos Vuxenutbildningen i Uddevalla!

Vuxenutbildningen i Uddevalla startar upp en ny kurs som ger dig allt du behöver för att kunna jobba som bussförare, läs mer på bit.ly/yrkesutbildning-buss och fb.me/Uddevalla Vuxenutbildning.

Känner du någon som är intresserad så dela länken!