Jobba hos oss

Spontanansökningar

Är du intresserad av att jobba hos oss på Uddevalla Omnibus?

Oavsett om du vill blir förare, mekaniker eller trafikplanerare kan du alltid skicka en spontanansökan till jonathan.henriksson@uddevalla-omnibus.se eller ring 0522-69 84 44 även om vi inte har någon tjänst utlyst för stunden!

I dagsläget utgår våra förare från Uddevalla, Rotviksbro och Grundsund. Administrations- och verkstadpersonalen är baserade i Uddevalla.

Bussförare för behovsanställning sökes

Vi söker dig som gillar service, tar ansvar och får våra resenärer att känna sig trygga! Inför hösten behöver vi förstärka med fler behovsanställda bussförare.

Våra förväntningar på dig

Vi söker dig som har busskörkort och ykb och möter våra resenärer med ett leende. Vi erbjuder våra kunder resmöjligheter när de vill åka till jobb, skola eller fritidsaktiviteter, detta betyder att du som bussförare behöver vara beredd att jobba varierande tider och på helger. Du är vårt ansikte utåt, därför är det en förutsättning att du tycker om att ha människor omkring dig och att du tar eget ansvar för arbetet. Du behöver ha förmåga att hantera stress och möta människor i olika situationer. Naturligtvis kör du på ett sätt som får våra resenärer att vilja åka med oss igen.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder behovsanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning. Vi ger dig två veckors betald introduktion för att du skall lära känna oss, våra fordon och linjer och bli en trygg bussförare. Timlön enligt avtal plus bonus för komfortkörning.

Har vi fångat ditt intresse?

Det hoppas vi, ansök snarast genom att skicka e-post till jonathan.henriksson@uddevalla-omnibus.se eller per telefon 0522-69 84 44

Om oss

Uddevalla Omnibus kör stads-, region- och skoltrafik för Västtrafik. Vi har runt 70 bussar på tre depåer och är 120 årsanställda. Uddevalla Omnibus är delägare i Bivab.